Marianne Hanve

Samtalsterapin/Samtalonline drivs av mig, Marianne Hanve. Jag är Samtalsterapeut i Psykosyntes, Stressterapeut, Coach, Mediyogainstruktör och Mindfulnessinstruktör.


Intresset för människor och personlig utveckling har jag haft så länge jag minns men det var först när jag började min egen process som jag kom på hur häftigt det är att kunna utveckla och förändra saker hos sig själv för att få leva det liv man önskar.


Jag har jobbat som terapeut i 17 år och hjälpt många människor i alla åldrar att utvecklas och må bättre.


Förutom att arbeta med klienter har jag Konststian i Åkersberga som är en mötesplats för hälsa och glädje. Där har jag yogagrupper, workshops, meditationer, mental träning i personligt växande och anordnar event i olika samarbeten så som konst, föreläsningar och musik.


Något som jag brinner särskilt mycket för är ungdomar. Sedan 2016 har jag jobbat med ett program för elever 13-16 år i samarbete med KI där syftet är att öka ungdomars medvetenhet om psykisk hälsa. Jag håller föreläsningar, gör rollspel och har diskussioner med ungdomar på skolor.


Min bas och det jag kommer jobba med tills jag är 90+ är samtalsterapin. Det känns så givande och meningsfullt där psykosyntesens helhetstänk och metoder passar mitt synsätt på livet.


Jag lever min dröm att hjälpa människor att må bättre och känner enorm tacksamhet att få vara med och hålla mina klienter i handen en stund i deras livsresa.

OM